Daar zijn geen echte grote namen bij, met als enige uitzondering die de regel bevestigt Ciena Corporation. De analisten van verwachten echter niet dat de resultaten van dit bedrijf de financiële markten in beweging zullen brengen.

De 10-jaars Spaanse risico-opslag daalde na de korte opstoot van maandag opnieuw en is volgens Theodoor Gilissen Bankiers

alweer terug op het niveau van voor het weekend op 408 bps.

Spanje haalde dinsdag meer op met een emissie van kortlopend papier dan het maximale target (Eur 3,9 mrd vs Eur 3,5 mrd).

Spanje zal vandaag obligaties met looptijden tot 2015, 2017 en 2040 leningen uitgeven. Algemeen wordt verwacht dat deze emissies vrij succesvol zullen verlopen.

Daar zijn geen echte grote namen bij, met als enige uitzondering die de regel bevestigt Ciena Corporation. De analisten van verwachten echter niet dat de resultaten van dit bedrijf de financiële markten in beweging zullen brengen. De 10-jaars Spaanse risico-opslag daalde na de korte opstoot van maandag opnieuw en is volgens Theodoor Gilissen Bankiers alweer terug op het niveau van voor het weekend op 408 bps. Spanje haalde dinsdag meer op met een emissie van kortlopend papier dan het maximale target (Eur 3,9 mrd vs Eur 3,5 mrd). Spanje zal vandaag obligaties met looptijden tot 2015, 2017 en 2040 leningen uitgeven. Algemeen wordt verwacht dat deze emissies vrij succesvol zullen verlopen.