Vandaag publicatie Beige Book in Verenigde Staten

In de Verenigde Staten wordt woensdag het Beige Book van de Federal Reserve gepubliceerd. Daarnaast zijn er op donderdag en vrijdag de cijfers over de evolutie van de producenten- en de consumentenprijzen in maart. De consensusprognose gaat volgens Royal Bank of Scotland uit van een toename van de consumptieprijzen met 2,6 procent op jaarbasis. Nog op vrijdag is er de voorlopige index van het consumentenvertrouwen door van de University of Michigan en Reuters.

Google komt vanavond met cijfers

Vanavond na het slot van de beurs komt Google als eerste groot technologiebedrijf op Wall Street verslag uitbrengen over de gang van zaken in het eerste kwartaal. De consensusverwachting bij de analisten ligt op een winst per aandeel van 9,65 dollar, ten opzichte van 8,08 dollar over het eerste kwartaal van 2011.

De omzet zou uitkomen op 8,14 miljard dollar, of een stijging met ongeveer een kwart ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Algemeen wordt verwacht dat het bedrijf de prognoses voor het lopende boekjaar gaat handhaven, waarbij voor het thans lopende derde kwartaal wordt gemikt op een winst per aandeel van iets meer dan 10 dollar.

Vandaag publicatie Beige Book in Verenigde Staten In de Verenigde Staten wordt woensdag het Beige Book van de Federal Reserve gepubliceerd. Daarnaast zijn er op donderdag en vrijdag de cijfers over de evolutie van de producenten- en de consumentenprijzen in maart. De consensusprognose gaat volgens Royal Bank of Scotland uit van een toename van de consumptieprijzen met 2,6 procent op jaarbasis. Nog op vrijdag is er de voorlopige index van het consumentenvertrouwen door van de University of Michigan en Reuters.Google komt vanavond met cijfers Vanavond na het slot van de beurs komt Google als eerste groot technologiebedrijf op Wall Street verslag uitbrengen over de gang van zaken in het eerste kwartaal. De consensusverwachting bij de analisten ligt op een winst per aandeel van 9,65 dollar, ten opzichte van 8,08 dollar over het eerste kwartaal van 2011. De omzet zou uitkomen op 8,14 miljard dollar, of een stijging met ongeveer een kwart ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Algemeen wordt verwacht dat het bedrijf de prognoses voor het lopende boekjaar gaat handhaven, waarbij voor het thans lopende derde kwartaal wordt gemikt op een winst per aandeel van iets meer dan 10 dollar.