Deze week gaat de aandacht vooral uit naar de werkloosheidscijfers voor de maand oktober, die vanmiddag worden bekendgemaakt.

Verwacht wordt dat de werkloosheidsgraad ongewijzigd zal zijn gebleven op 9,10%, terwijl er vorige maand 103.000 jobs zijn bijgekomen buiten de landbouwsector. Vandaag is het niettemin toch nog uitkijken naar de cijfers van Constellation Energy Partners.

In Europa is het vandaag een relatief rustige dag, met vandaag de cijfers van Commerzbank en die van Alcatel. In België moeten nog heel wat bedrijven komen rapporteren. Vandaag staan de cijfers van GBL op de agenda.

Deze week gaat de aandacht vooral uit naar de werkloosheidscijfers voor de maand oktober, die vanmiddag worden bekendgemaakt. Verwacht wordt dat de werkloosheidsgraad ongewijzigd zal zijn gebleven op 9,10%, terwijl er vorige maand 103.000 jobs zijn bijgekomen buiten de landbouwsector. Vandaag is het niettemin toch nog uitkijken naar de cijfers van Constellation Energy Partners. In Europa is het vandaag een relatief rustige dag, met vandaag de cijfers van Commerzbank en die van Alcatel. In België moeten nog heel wat bedrijven komen rapporteren. Vandaag staan de cijfers van GBL op de agenda.