Deze week vrijdag komen de werkloosheidscijfers voor de maand februari, waar uiteraard met grote interesse naar zal worden uitgekeken.

Dat betekent echter niet dat het doodstil wordt, in de komende dagen en weken gaan nog heel wat kleinere bedrijven komen rapportern.

Voor vandaag vermelden we de cijfers van Cooper Industries, plus nog een trits andere kleintjes.

In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels achter de rug, hoewel op het einde van deze maand nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren.

Vandaag blijft het een relatief drukke dag, we vermelden de cijfers van Arkema, BAM, Deutsche Post, Morrison, Air France-KLM, Van Lanschot Bankiers en Delta Lloyd.

In eigen land zijn natuurlijk de cijfers van AB-InBev en die van Delhaize de blikvangers. Ook Devgen en Thrombogenics komen met resultaten.

Deze week vrijdag komen de werkloosheidscijfers voor de maand februari, waar uiteraard met grote interesse naar zal worden uitgekeken. Dat betekent echter niet dat het doodstil wordt, in de komende dagen en weken gaan nog heel wat kleinere bedrijven komen rapportern. Voor vandaag vermelden we de cijfers van Cooper Industries, plus nog een trits andere kleintjes. In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels achter de rug, hoewel op het einde van deze maand nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren. Vandaag blijft het een relatief drukke dag, we vermelden de cijfers van Arkema, BAM, Deutsche Post, Morrison, Air France-KLM, Van Lanschot Bankiers en Delta Lloyd. In eigen land zijn natuurlijk de cijfers van AB-InBev en die van Delhaize de blikvangers. Ook Devgen en Thrombogenics komen met resultaten.