Volgende week (en niet deze week zoals eerder foutief werd gemeld) komen de werkloosheidscijfers voor de maand februari, waar uiteraard met grote interesse zal worden uitgekeken.

Uiteraard zijn er nog steeds een aantal middelgrote en kleinere bedrijven die moeten komen rapporteren. Voor vandaag vermelden we de cijfers van Advanced Medical Solutions Group.

In Europa raakt de stroom kwartaalcijfers stilaan eveneens over het hoogtepunt heen. Toch moeten nog heel wat Europese en ook Belgische bedrijven verslag komen uitbrengen over de gang van zaken in het tijdens voorbije kwartaal/boekjaar.

Vandaag zijn er onder andere de cijfers van SBM Offshore, Kas Bank, Canal Plus, USG People en Brunel.

In eigen land zijn er resultaten van Galapagos, Ackermans & van Haaren, Belgacom, Recticel en UCB.

Volgende week (en niet deze week zoals eerder foutief werd gemeld) komen de werkloosheidscijfers voor de maand februari, waar uiteraard met grote interesse zal worden uitgekeken. Uiteraard zijn er nog steeds een aantal middelgrote en kleinere bedrijven die moeten komen rapporteren. Voor vandaag vermelden we de cijfers van Advanced Medical Solutions Group. In Europa raakt de stroom kwartaalcijfers stilaan eveneens over het hoogtepunt heen. Toch moeten nog heel wat Europese en ook Belgische bedrijven verslag komen uitbrengen over de gang van zaken in het tijdens voorbije kwartaal/boekjaar. Vandaag zijn er onder andere de cijfers van SBM Offshore, Kas Bank, Canal Plus, USG People en Brunel. In eigen land zijn er resultaten van Galapagos, Ackermans & van Haaren, Belgacom, Recticel en UCB.