In de komende dagen gaan vooral wat kleinere bedrijven nog met cijfers komen. We vermelden wat vandaag betreft onder andere de resultaten van Dole Food en Comverge.

In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels achter de rug, hoewel op het einde van deze maand nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren.

Vandaag blijft het op het vlak van rapportering relatief rustig, we vermelden de cijfers van Aegis, Boskalis, K+S, Lufthansa en Intesa Sanpaolo. In eigen land zijn er de resultaten van TiGenix.

In de komende dagen gaan vooral wat kleinere bedrijven nog met cijfers komen. We vermelden wat vandaag betreft onder andere de resultaten van Dole Food en Comverge. In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels achter de rug, hoewel op het einde van deze maand nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren. Vandaag blijft het op het vlak van rapportering relatief rustig, we vermelden de cijfers van Aegis, Boskalis, K+S, Lufthansa en Intesa Sanpaolo. In eigen land zijn er de resultaten van TiGenix.