Sneller en hoger

Bovendien gaat de stijging almaar sneller. Afgelopen week waren we getuige van de grootste weekwinst in 2012! Het gaat opnieuw voor de wind met aandelen.

Wat een vrolijke bende!

Het beursspektakel maakt van beleggers volgens Pantelis een vrolijke bende. Terwijl de moed een half jaar geleden tot in hun schoenen zakte, kan de pret vandaag niet op: diverse metingen onder grote groepen particuliere beleggers wijzen in richting van een ongebreideld optimisme. Recordmetingen die we in het afgelopen jaar niet meer zagen. De kleine belegger is weer terug van weggeweest.

Muziek in de oren

Dit klinkt voor de professionals natuurlijk als muziek in de oren. Ze zien volgens de man van Slim Beleggen kans om mee te liften op de euforie.

Daar zijn de zakenbanken weer!

De zakenbanken vallen vandaag weer over elkaar heen om als eerste met nog hogere verwachtingen en koersdoelen uit te kunnen pakken. Citigroup sprak over een nieuwe 'industriële revolutie'. Goldman Sachs zag zelden een betere gelegenheid om aandelen te kopen. Het koersdoel voor de Dow Jones werd in een ruk opgetrokken tot maar liefst 16.000 punten!

Dromen zijn bedrog

We gaan u meteen uit uw droom halen: vandaag is niet het juiste moment om aandelen te kopen. Dat was eerder op de tussentijdse bodem in september 2011, of nog beter, op de ultieme bodem in maart 2009. Vandaag aandelen kopen staat gelijk aan fors duurdere waarderingen oppikken met indices die dicht tegen hun all-time highs noteren.

Kamikaze piloten duiken weer op

Dat noemen we niet revolutionair, dat staat voor ons gelijk aan een kamikaze onderneming. Als de vorige records definitief en krachtig worden doorbroken, pas dan is er sprake van 'onbekend terrein'. Tot die tijd doen slimme beleggers er volgens Nico Pantelis goed aan om wat van hun winsten veilig te stellen tot de lucht is opgeklaard. Laat u niet gek maken!

Sneller en hoger Bovendien gaat de stijging almaar sneller. Afgelopen week waren we getuige van de grootste weekwinst in 2012! Het gaat opnieuw voor de wind met aandelen. Wat een vrolijke bende! Het beursspektakel maakt van beleggers volgens Pantelis een vrolijke bende. Terwijl de moed een half jaar geleden tot in hun schoenen zakte, kan de pret vandaag niet op: diverse metingen onder grote groepen particuliere beleggers wijzen in richting van een ongebreideld optimisme. Recordmetingen die we in het afgelopen jaar niet meer zagen. De kleine belegger is weer terug van weggeweest. Muziek in de oren Dit klinkt voor de professionals natuurlijk als muziek in de oren. Ze zien volgens de man van Slim Beleggen kans om mee te liften op de euforie. Daar zijn de zakenbanken weer! De zakenbanken vallen vandaag weer over elkaar heen om als eerste met nog hogere verwachtingen en koersdoelen uit te kunnen pakken. Citigroup sprak over een nieuwe 'industriële revolutie'. Goldman Sachs zag zelden een betere gelegenheid om aandelen te kopen. Het koersdoel voor de Dow Jones werd in een ruk opgetrokken tot maar liefst 16.000 punten! Dromen zijn bedrog We gaan u meteen uit uw droom halen: vandaag is niet het juiste moment om aandelen te kopen. Dat was eerder op de tussentijdse bodem in september 2011, of nog beter, op de ultieme bodem in maart 2009. Vandaag aandelen kopen staat gelijk aan fors duurdere waarderingen oppikken met indices die dicht tegen hun all-time highs noteren. Kamikaze piloten duiken weer op Dat noemen we niet revolutionair, dat staat voor ons gelijk aan een kamikaze onderneming. Als de vorige records definitief en krachtig worden doorbroken, pas dan is er sprake van 'onbekend terrein'. Tot die tijd doen slimme beleggers er volgens Nico Pantelis goed aan om wat van hun winsten veilig te stellen tot de lucht is opgeklaard. Laat u niet gek maken!