Volgende week (en niet deze week zoals eerder foutief werd gemeld) komen de werkloosheidscijfers voor de maand februari, waar uiteraard met grote interesse zal worden uitgekeken.

Dat betekent echter niet dat het doodstil wordt, in de komende dagen en weken gaan nog heel wat kleinere bedrijven komen rapportern. Voor vandaag vermelden we de cijfers van Anika Therapeutics en Biofuel Energy.

In Europa zijn en waren woensdag, donderdag en vrijdag de topdagen wat de kwartaalrapportering betreft. Vandaag vermeldt de agenda de resultaten van onder meer Adecco, Ahold, Havas, Beiersdorf, Heijmans, Pharming, Vivendi, Veolia Environnement, Macintosh en, in eigen land, WDP en Option.

Volgende week (en niet deze week zoals eerder foutief werd gemeld) komen de werkloosheidscijfers voor de maand februari, waar uiteraard met grote interesse zal worden uitgekeken. Dat betekent echter niet dat het doodstil wordt, in de komende dagen en weken gaan nog heel wat kleinere bedrijven komen rapportern. Voor vandaag vermelden we de cijfers van Anika Therapeutics en Biofuel Energy. In Europa zijn en waren woensdag, donderdag en vrijdag de topdagen wat de kwartaalrapportering betreft. Vandaag vermeldt de agenda de resultaten van onder meer Adecco, Ahold, Havas, Beiersdorf, Heijmans, Pharming, Vivendi, Veolia Environnement, Macintosh en, in eigen land, WDP en Option.