Vandaag staan onder andere de resultaten van Abott Laboratories, Starbucks, United Technologies, Wells Fargo, Manpower, Baidu, Freeport McMoran, Anglo Platinum, Blackrock, Morgan Stanley, Coca-Cola, eBay, US Bancorp en Altria op de agenda.

In eigen land is het vandaag uiteraard de nationale feestdag, maar vanaf morgen begint het resultatenseizoen in Brussel definitief met onder andere de resultaten van Mobistar, Exmar en CMB. Op Europees vlak rapporteren vandaag TomTom, Iberdrola en GlaxoSmithKline.

Vandaag staan onder andere de resultaten van Abott Laboratories, Starbucks, United Technologies, Wells Fargo, Manpower, Baidu, Freeport McMoran, Anglo Platinum, Blackrock, Morgan Stanley, Coca-Cola, eBay, US Bancorp en Altria op de agenda. In eigen land is het vandaag uiteraard de nationale feestdag, maar vanaf morgen begint het resultatenseizoen in Brussel definitief met onder andere de resultaten van Mobistar, Exmar en CMB. Op Europees vlak rapporteren vandaag TomTom, Iberdrola en GlaxoSmithKline.