We krijgen zodoende nog een drukke week alvorens we belande in een rustigere periode. Die zal duren tot in de eerste weken van oktober, wanneer het opnieuw uitkijken is naar de resultaten van Alcoa als opwarmer van het resultatenseizoen.

Op Europees vlak zijn het hoofdzakelijk een paar achterblijvers die nog komen rapporteren, zoals vandaag bijvoorbeeld de Nederlandse bouwgroep Heijmans.

In de VS hebben we vorige week de laatste zwaargewichten gekregen, daar is het resultatenseizoen zo goed als achter de rug.

We krijgen zodoende nog een drukke week alvorens we belande in een rustigere periode. Die zal duren tot in de eerste weken van oktober, wanneer het opnieuw uitkijken is naar de resultaten van Alcoa als opwarmer van het resultatenseizoen. Op Europees vlak zijn het hoofdzakelijk een paar achterblijvers die nog komen rapporteren, zoals vandaag bijvoorbeeld de Nederlandse bouwgroep Heijmans. In de VS hebben we vorige week de laatste zwaargewichten gekregen, daar is het resultatenseizoen zo goed als achter de rug.