Toch kijken de beleggers al uit naar volgende week vrijdag, wanneer de Amerikaanse werkloosheidscijfers gaan gepubliceerd worden. Het herstel van de jobmarkt is een noodzakelijke voorwaarde om de VS-economie weer op het spoor te krijgen.

Op het vlak van bedrijfsresultaten valt vandaag weinig of niets te beleven, noch in de Verenigde Staten noch in Europa. In eigen land zijn er volgende week (30 november) toch nog cijfers van Colruyt op komst, in de Verenigde Staten wordt vanwege Thanksgiving Day niet gehandeld.

Toch kijken de beleggers al uit naar volgende week vrijdag, wanneer de Amerikaanse werkloosheidscijfers gaan gepubliceerd worden. Het herstel van de jobmarkt is een noodzakelijke voorwaarde om de VS-economie weer op het spoor te krijgen. Op het vlak van bedrijfsresultaten valt vandaag weinig of niets te beleven, noch in de Verenigde Staten noch in Europa. In eigen land zijn er volgende week (30 november) toch nog cijfers van Colruyt op komst, in de Verenigde Staten wordt vanwege Thanksgiving Day niet gehandeld.