In de Verenigde Staten staan onder andere de cijfers van Abercrombie & Fitch en Clear One Communications op de agenda. Belangrijker zijn de resultaten van Staples, een bedrijf dat als een betrouwbare graadmeter van de Amerikaanse economie geldt. Ook heel wat Chinese bedrijven komen met resultaten.

Donderdag wordt het in Brussel opnieuw druk, met onder andere de cijfers van Ackermans & van Haaren, CFE, EVS en Tessenderlo.

In Amsterdam komen onder andere Grontmij, BAM en SBM Offshore met resultaten. Volgende week zal het op het vlak van bedrijfsresultaten geleidelijk aan kalm worden.

In de Verenigde Staten staan onder andere de cijfers van Abercrombie & Fitch en Clear One Communications op de agenda. Belangrijker zijn de resultaten van Staples, een bedrijf dat als een betrouwbare graadmeter van de Amerikaanse economie geldt. Ook heel wat Chinese bedrijven komen met resultaten. Donderdag wordt het in Brussel opnieuw druk, met onder andere de cijfers van Ackermans & van Haaren, CFE, EVS en Tessenderlo. In Amsterdam komen onder andere Grontmij, BAM en SBM Offshore met resultaten. Volgende week zal het op het vlak van bedrijfsresultaten geleidelijk aan kalm worden.