We beleven echter slechts een korte beursweek, maandag werd op Wall Street namelijk vanwege Martin Luther King Day niet gehandeld.

Vandaag zijn er onder andere cijfers van IBM, Morgan Stanley, American Express, Bank of America, Intel, Google, Bancorp, Microsoft en Advanced Micro Devices.

In Europa kwam de cijferstroom gisteren definitief op gang met de resultaten van ASML, de toeleverancier aan de sector van de halfgeleiders die traditioneel het seizoen van de kwartaalcijfers op gang schiet. Bedrijfsnieuws is er vandaag van Carrefour, SABMiller, Ahold en Alstom.

We beleven echter slechts een korte beursweek, maandag werd op Wall Street namelijk vanwege Martin Luther King Day niet gehandeld. Vandaag zijn er onder andere cijfers van IBM, Morgan Stanley, American Express, Bank of America, Intel, Google, Bancorp, Microsoft en Advanced Micro Devices. In Europa kwam de cijferstroom gisteren definitief op gang met de resultaten van ASML, de toeleverancier aan de sector van de halfgeleiders die traditioneel het seizoen van de kwartaalcijfers op gang schiet. Bedrijfsnieuws is er vandaag van Carrefour, SABMiller, Ahold en Alstom.