Europees gezien is de agenda bijzonder goed gevuld, met onder andere de cijfers van Akzo Nobel, Schneider Electric, Swisscom, Thales, Mediq, AXA, Pernod-Ricard, PPR, Corio, Reed Elsevier, Société Générale, ABB, Cap Gemini, BAE Systems, Randstad, Swiss Re, Randstad en Daimler.

In de Verenigde Staten komt - na Hewlett-Packard gisteren - vandaag Dell met de kwartaalcijfers. Daarnaast zijn er nog de resultaten van een zwaargewicht als Wal-Mart Stores. Ook Apache, CBS en First Solar rapporteren vandaag.

Europees gezien is de agenda bijzonder goed gevuld, met onder andere de cijfers van Akzo Nobel, Schneider Electric, Swisscom, Thales, Mediq, AXA, Pernod-Ricard, PPR, Corio, Reed Elsevier, Société Générale, ABB, Cap Gemini, BAE Systems, Randstad, Swiss Re, Randstad en Daimler. In de Verenigde Staten komt - na Hewlett-Packard gisteren - vandaag Dell met de kwartaalcijfers. Daarnaast zijn er nog de resultaten van een zwaargewicht als Wal-Mart Stores. Ook Apache, CBS en First Solar rapporteren vandaag.