Constant Korthout, Chief Financial & Risk Officer, had volgende commentaar:

"We zijn tevreden over de voortgang die we hebben geboekt in de eerste drie maanden van het jaar. Van Lanschot heeft dit kwartaal een positief resultaat behaald dat vergelijkbaar is met dezelfde periode vorig jaar. Daarnaast verloopt de uitvoering van onze wealth management strategie conform plan. Daarmee zetten we de positieve ontwikkeling die vorig jaar is ingezet voort."

En verder: "Onze twee merken Van Lanschot en Kempen & Co blijven profiteren van de goede naam en sterke reputatie die zij hebben onder onze particuliere en institutionele klanten. De drie kernactiviteiten Private Banking, Asset Management en Merchant Banking hebben bijgedragen aan de winst in het eerste kwartaal. De vorig jaar in gang gezette strategische ontwikkeling van de Corporate Bank werpt zijn vruchten af. Zo werd de zakelijke- en vastgoedkredietportefeuille het afgelopen kwartaal verder afgebouwd conform plan."

Constant Korthout, Chief Financial & Risk Officer, had volgende commentaar: "We zijn tevreden over de voortgang die we hebben geboekt in de eerste drie maanden van het jaar. Van Lanschot heeft dit kwartaal een positief resultaat behaald dat vergelijkbaar is met dezelfde periode vorig jaar. Daarnaast verloopt de uitvoering van onze wealth management strategie conform plan. Daarmee zetten we de positieve ontwikkeling die vorig jaar is ingezet voort." En verder: "Onze twee merken Van Lanschot en Kempen & Co blijven profiteren van de goede naam en sterke reputatie die zij hebben onder onze particuliere en institutionele klanten. De drie kernactiviteiten Private Banking, Asset Management en Merchant Banking hebben bijgedragen aan de winst in het eerste kwartaal. De vorig jaar in gang gezette strategische ontwikkeling van de Corporate Bank werpt zijn vruchten af. Zo werd de zakelijke- en vastgoedkredietportefeuille het afgelopen kwartaal verder afgebouwd conform plan."