Evi speelt in op de groeiende behoefte aan online dienstverlening voor vermogensbeheer, beleggingsadvies en sparen. Bijzonder is dat het online aanbod wordt gecombineerd met de persoonlijke aandacht en specialistische kennis van een private bank.

Evi geeft haar klanten grip op en realtime inzicht in de ontwikkeling van hun vermogen, gerelateerd aan hun persoonlijke doelstellingen. Klanten hebben toegang tot de specialistische beleggingskennis van Van Lanschot via live videochat, telefoon of e-mail.

Evi speelt in op de groeiende behoefte aan online dienstverlening voor vermogensbeheer, beleggingsadvies en sparen. Bijzonder is dat het online aanbod wordt gecombineerd met de persoonlijke aandacht en specialistische kennis van een private bank. Evi geeft haar klanten grip op en realtime inzicht in de ontwikkeling van hun vermogen, gerelateerd aan hun persoonlijke doelstellingen. Klanten hebben toegang tot de specialistische beleggingskennis van Van Lanschot via live videochat, telefoon of e-mail.