Hij werkte hiervoor bij de Italiaanse bank Unicredit als Hoofd Balance Sheet Risk Control.

Willem van Oosten (42) is een ervaren finance professional, met specifieke expertise op het gebied van renterisico, liquiditeit, capital planning, covered bond programma's en het managen van solvabiliteit.

Hij werkte sinds 2010 bij Unicredit. Daarvoor werkte hij bij ING Barings en PGGM als beleggingsstrateeg en in verschillende functies in Assets & Liabilities Management bij ABN AMRO. Willem van Oosten is in deze rol bij Van Lanschot de opvolger van Erik Bongaerts.

Hij werkte hiervoor bij de Italiaanse bank Unicredit als Hoofd Balance Sheet Risk Control. Willem van Oosten (42) is een ervaren finance professional, met specifieke expertise op het gebied van renterisico, liquiditeit, capital planning, covered bond programma's en het managen van solvabiliteit. Hij werkte sinds 2010 bij Unicredit. Daarvoor werkte hij bij ING Barings en PGGM als beleggingsstrateeg en in verschillende functies in Assets & Liabilities Management bij ABN AMRO. Willem van Oosten is in deze rol bij Van Lanschot de opvolger van Erik Bongaerts.