Met Facebook gaat het van kwaad naar erger, de koers van het internetaandeel viel terug richting 21 dollar.

Euro flirt nog altijd met kaap van 1,23 dollar

Op de valutamarkten krabbelde de euro weer recht, na gisteren een zwakke prestatie te hebben neergezet. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2302 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan het slot van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,492%, of ruim driekwart procent onder het slotniveau van maandag.

Olie en goud weer goedkoper

Voor een troy ounce goud werd 1617,80 dollar betaald, of ruim 6 dollar minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd meer dan 2 dollar goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 89,50 dollar betaald, of bijna 2,50% minder ten opzichte van het slot van gisteren.

Met Facebook gaat het van kwaad naar erger, de koers van het internetaandeel viel terug richting 21 dollar. Euro flirt nog altijd met kaap van 1,23 dollar Op de valutamarkten krabbelde de euro weer recht, na gisteren een zwakke prestatie te hebben neergezet. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2302 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan het slot van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,492%, of ruim driekwart procent onder het slotniveau van maandag. Olie en goud weer goedkoper Voor een troy ounce goud werd 1617,80 dollar betaald, of ruim 6 dollar minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd meer dan 2 dollar goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 89,50 dollar betaald, of bijna 2,50% minder ten opzichte van het slot van gisteren.