Van der Moolen leed over de eerste zes maanden van dit jaar een verlies van €10,5 mln, tegenover een winst van €12,7 mln tijdens dezelfde periode van vorig jaar. De omzet daalde met 73% tot €24,9 mln.

De problemen bij het handelshuis, ooit één van de grotere specialisten op de NYSE, begonnen bij het begin van dit decennium wanneer de rol van de handelshuizen werd overgenomen door de elektronische tradingplatforms.

In de afgelopen weken hadden verschillende handelaren het huis verlaten, terwijl de topman het bedrijf in juli verliet. Van der Moolen gaat proberen om een spoedvergadering van de aandeelhouders te organiseren in de tweede helft van september.

Van der Moolen leed over de eerste zes maanden van dit jaar een verlies van €10,5 mln, tegenover een winst van €12,7 mln tijdens dezelfde periode van vorig jaar. De omzet daalde met 73% tot €24,9 mln. De problemen bij het handelshuis, ooit één van de grotere specialisten op de NYSE, begonnen bij het begin van dit decennium wanneer de rol van de handelshuizen werd overgenomen door de elektronische tradingplatforms. In de afgelopen weken hadden verschillende handelaren het huis verlaten, terwijl de topman het bedrijf in juli verliet. Van der Moolen gaat proberen om een spoedvergadering van de aandeelhouders te organiseren in de tweede helft van september.