De problemen bij Van der Moolen dateren niet van vandaag of gisteren. Het handelshuis kondigde enkele weken aan dat het operationeel verlies over het tweede kwartaal van dit jaar fors was opgelopen. Daarmee stelde het handelshuis opnieuw teleur. Het tweede kwartaal was zelfs slechter dan het eerste.

Tegenvallende marktomstandigheden speelden opnieuw een rol gespeeld, zonder dat duidelijk is wat daar precies onder mag worden verstaan. Toen al was Van der Moolen op zoek naar bijkomende financiering.

De tegenvallende resultaten hadden tot gevolg dat de topman Richard den Drijver zijn ontslag als bestuursvoorzitter bij Van der Moolen heeft neergelegd. Een nieuwe topman is er nog steeds niet.

De problemen bij Van der Moolen dateren niet van vandaag of gisteren. Het handelshuis kondigde enkele weken aan dat het operationeel verlies over het tweede kwartaal van dit jaar fors was opgelopen. Daarmee stelde het handelshuis opnieuw teleur. Het tweede kwartaal was zelfs slechter dan het eerste. Tegenvallende marktomstandigheden speelden opnieuw een rol gespeeld, zonder dat duidelijk is wat daar precies onder mag worden verstaan. Toen al was Van der Moolen op zoek naar bijkomende financiering. De tegenvallende resultaten hadden tot gevolg dat de topman Richard den Drijver zijn ontslag als bestuursvoorzitter bij Van der Moolen heeft neergelegd. Een nieuwe topman is er nog steeds niet.