De keten wordt geleid door Susan en David Nethero, die tot nu toe 50,1% van de aandelen in handen hadden. De overige 49,9% waren eigendom van Van de Velde.

De roots en positionering van {intimacy} liggen in een persoonlijke paskamerbeleving waarbij ze het zelfvertrouwen van vrouwen, dankzij lingerie fitting en styling, verhogen.

Van de Velde is met de Nethero's overeengekomen dat:

-Van de Velde een bijkomende 35,1% van de aandelen verwerft (met ingang van 26 april 2010), waardoor het 85% van de aandelen op zijn naam zet, terwijl de Nethero's 15% houden.

-Van de Velde een meerderheidsstem krijgt in de Raad van Bestuur.

-De Nethero's het bedrijf blijven runnen binnen de parameters vastgelegd door de Raad van Bestuur.

-Van de Velde de mogelijkheid heeft de resterende 15% in de toekomst te verwerven.

-Van de Velde zal voor het bijkomende aandelenpakket 13,5 miljoen USD betalen. De prijs van de aandelen kan in een later stadium aangepast worden, in de eerste plaats op basis van de toekomstige prestaties.

-Van de Velde zal {intimacy} volledig consolideren met ingang van 26 april 2010. Deze consolidatie zal een aanzienlijke impact hebben op Van de Velde's geconsolideerde cijfers (opgesteld volgens IFRS) van 31 december 2010. De impact wordt gedetailleerd besproken bij de voorstelling van de halfjaarresultaten.

De keten wordt geleid door Susan en David Nethero, die tot nu toe 50,1% van de aandelen in handen hadden. De overige 49,9% waren eigendom van Van de Velde. De roots en positionering van {intimacy} liggen in een persoonlijke paskamerbeleving waarbij ze het zelfvertrouwen van vrouwen, dankzij lingerie fitting en styling, verhogen. Van de Velde is met de Nethero's overeengekomen dat: -Van de Velde een bijkomende 35,1% van de aandelen verwerft (met ingang van 26 april 2010), waardoor het 85% van de aandelen op zijn naam zet, terwijl de Nethero's 15% houden. -Van de Velde een meerderheidsstem krijgt in de Raad van Bestuur. -De Nethero's het bedrijf blijven runnen binnen de parameters vastgelegd door de Raad van Bestuur. -Van de Velde de mogelijkheid heeft de resterende 15% in de toekomst te verwerven. -Van de Velde zal voor het bijkomende aandelenpakket 13,5 miljoen USD betalen. De prijs van de aandelen kan in een later stadium aangepast worden, in de eerste plaats op basis van de toekomstige prestaties. -Van de Velde zal {intimacy} volledig consolideren met ingang van 26 april 2010. Deze consolidatie zal een aanzienlijke impact hebben op Van de Velde's geconsolideerde cijfers (opgesteld volgens IFRS) van 31 december 2010. De impact wordt gedetailleerd besproken bij de voorstelling van de halfjaarresultaten.