Voor 2010 verwacht Van de Velde (exclusief Intimacy) een omzetgroei die rond 6,5% ligt. De nabestellingen in december zullen bepalen waar dit groeicijfer precies zal eindigen.

Ook de omzetindicaties voor de eerste jaarhelft in 2011 zijn positief. De rendabiliteitsgroei voor het jaar 2010 blijft gezond en Van de Velde streeft naar een ebitda (exclusief Intimacy) boven m€ 49.

Intimacy verwacht op jaarbasis een omzet van m$ 36,6 en een ebitda van m$ 1,5. Hiervan worden 8 maanden volledig geconsolideerd in Van de Velde's cijfers.

Er wordt verder aan de toekomstige groei gewerkt met onder andere 2 recente openingen (Philadelphia en Detroit).

Voor 2010 verwacht Van de Velde (exclusief Intimacy) een omzetgroei die rond 6,5% ligt. De nabestellingen in december zullen bepalen waar dit groeicijfer precies zal eindigen. Ook de omzetindicaties voor de eerste jaarhelft in 2011 zijn positief. De rendabiliteitsgroei voor het jaar 2010 blijft gezond en Van de Velde streeft naar een ebitda (exclusief Intimacy) boven m€ 49. Intimacy verwacht op jaarbasis een omzet van m$ 36,6 en een ebitda van m$ 1,5. Hiervan worden 8 maanden volledig geconsolideerd in Van de Velde's cijfers. Er wordt verder aan de toekomstige groei gewerkt met onder andere 2 recente openingen (Philadelphia en Detroit).