In de groothandel is sprake van een negatieve trend, waarbij vooral in Continentaal Europa sprake is van een verzwakking. Naar de mening van Margo Joris wint Van de Velde momenteel geen marktaandeel meer wanneer wordt gekeken naar de belangrijkste concurrenten.

Neutraal advies blijft behouden

Het overgenomen Intimacy, een overname die heel wat beloften inhield, presteert op de Noord-Amerikaanse lingeriemarkt duidelijk slechter dan de concurrentie. Het zal volgens Joris tijd en moeite kosten om bij dit merk opnieuw orde op zaken te stellen.

Objectief van het management is niet meteen om de EBITDA te stabiliseren, voor de tweede helft van dit jaar wordt een daling van de EBITDA met 8% verwacht.

Van de Velde dreigt zijn profiel van een aandeel met een laag risico te verliezen. Joris is van mening dat het aandeel correct gewaardeerd is en handhaaft een neutraal advies.

In de groothandel is sprake van een negatieve trend, waarbij vooral in Continentaal Europa sprake is van een verzwakking. Naar de mening van Margo Joris wint Van de Velde momenteel geen marktaandeel meer wanneer wordt gekeken naar de belangrijkste concurrenten. Neutraal advies blijft behoudenHet overgenomen Intimacy, een overname die heel wat beloften inhield, presteert op de Noord-Amerikaanse lingeriemarkt duidelijk slechter dan de concurrentie. Het zal volgens Joris tijd en moeite kosten om bij dit merk opnieuw orde op zaken te stellen. Objectief van het management is niet meteen om de EBITDA te stabiliseren, voor de tweede helft van dit jaar wordt een daling van de EBITDA met 8% verwacht. Van de Velde dreigt zijn profiel van een aandeel met een laag risico te verliezen. Joris is van mening dat het aandeel correct gewaardeerd is en handhaaft een neutraal advies.