De lingerieproducent organiseert vervolgens een analistenmeeting om 10u. Van de Velde maakte eerder al bekend dat de omzet over de verslagperiode is uitgekomen op 98,70 miljoen euro, of een stijging met 1% op jaarbasis. Daarmee voldeed het bedrijf aan de verwachtingen.

Lagere REBITDA verwacht

Pascale Weber van KBC Securities rekent voor de eerste zes maanden van dit jaar op een REBITDA van 29 miljoen euro, ten opzichte van 34 miljoen euro over dezelfde periode vorig jaar.

De REBITDA-marge zou met meer dan 500 basispunten zijn gedaald.

Weber gaat uit van een nettowinst van 20,80 miljoen euro, of een daling met 16% ten opzichte van de eerste zes maanden van vorig jaar.

Met de resultaten op komst krijgt het aandeel Van de Velde slechts een neutraal advies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 37 euro.

De lingerieproducent organiseert vervolgens een analistenmeeting om 10u. Van de Velde maakte eerder al bekend dat de omzet over de verslagperiode is uitgekomen op 98,70 miljoen euro, of een stijging met 1% op jaarbasis. Daarmee voldeed het bedrijf aan de verwachtingen.Lagere REBITDA verwacht Pascale Weber van KBC Securities rekent voor de eerste zes maanden van dit jaar op een REBITDA van 29 miljoen euro, ten opzichte van 34 miljoen euro over dezelfde periode vorig jaar. De REBITDA-marge zou met meer dan 500 basispunten zijn gedaald. Weber gaat uit van een nettowinst van 20,80 miljoen euro, of een daling met 16% ten opzichte van de eerste zes maanden van vorig jaar. Met de resultaten op komst krijgt het aandeel Van de Velde slechts een neutraal advies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 37 euro.