Exclusief Intimacy is de verwachting dat de omzetgroei voor het volledige jaar 2% à 3% bedraagt. Dit percentage zal sterk (zoals altijd) afhankelijk zijn van de nabestellingen in de tweede jaarhelft.

De verwachting is dat de ebitda groei op jaarbasis ongeveer dezelfde orde van grootte aanneemt als de omzetgroei.

Voor Intimacy verwachten we een jaaromzet van rond m$ 40 en een ebitda boven m$ 1,6.

Verder zal vanaf augustus Rigby & Peller opgenomen worden in de geconsolideerde cijfers (volgens de integrale consolidatiemethode aan 87%).

De impact van deze uitbreiding in de consolidatiekring zal toegelicht worden in de eindejaarcijfers.

Oreia en LinCHérie ontwikkelen goed. Er wordt een nieuwe Oreia winkel geopend in het centrum van Berlijn, en de samenwerking met de LinCHérie ondernemers verloopt zeer vlot.

Exclusief Intimacy is de verwachting dat de omzetgroei voor het volledige jaar 2% à 3% bedraagt. Dit percentage zal sterk (zoals altijd) afhankelijk zijn van de nabestellingen in de tweede jaarhelft. De verwachting is dat de ebitda groei op jaarbasis ongeveer dezelfde orde van grootte aanneemt als de omzetgroei. Voor Intimacy verwachten we een jaaromzet van rond m$ 40 en een ebitda boven m$ 1,6. Verder zal vanaf augustus Rigby & Peller opgenomen worden in de geconsolideerde cijfers (volgens de integrale consolidatiemethode aan 87%). De impact van deze uitbreiding in de consolidatiekring zal toegelicht worden in de eindejaarcijfers. Oreia en LinCHérie ontwikkelen goed. Er wordt een nieuwe Oreia winkel geopend in het centrum van Berlijn, en de samenwerking met de LinCHérie ondernemers verloopt zeer vlot.