In 2009 is Sarda verwerkt voor een volledig jaar, terwijl in 2008 Sarda slechts werd meegeteld voor de tweede jaarhelft. Op vergelijkbare basis stijgt de Van de Velde omzet (exclusief Sarda) met 3,4%.

Deze cijfers hebben geen impact op de eerder gecommuniceerde outlook voor 2010 die ongewijzigd blijft:

- De omzetindicaties voor Van de Velde (exclusief Sarda) zijn positief voor de eerste jaarhelft 2010 versus dezelfde periode in 2009.

- Sarda blijft een moeilijk verhaal. Het Spaans bedrijf heeft veel meer last van crisistegenwind dan de Belgische moeder.

- Voor de tweede jaarhelft kunnen de eerste indicaties pas eind februari gegeven worden.

De resultaten voor het boekjaar 2009 zullen op vrijdag 26 februari 2010 worden bekendgemaakt. Het persbericht over de resultaten zal gevolgd worden door een pers- en analistenmeeting.

In 2009 is Sarda verwerkt voor een volledig jaar, terwijl in 2008 Sarda slechts werd meegeteld voor de tweede jaarhelft. Op vergelijkbare basis stijgt de Van de Velde omzet (exclusief Sarda) met 3,4%. Deze cijfers hebben geen impact op de eerder gecommuniceerde outlook voor 2010 die ongewijzigd blijft: - De omzetindicaties voor Van de Velde (exclusief Sarda) zijn positief voor de eerste jaarhelft 2010 versus dezelfde periode in 2009. - Sarda blijft een moeilijk verhaal. Het Spaans bedrijf heeft veel meer last van crisistegenwind dan de Belgische moeder. - Voor de tweede jaarhelft kunnen de eerste indicaties pas eind februari gegeven worden. De resultaten voor het boekjaar 2009 zullen op vrijdag 26 februari 2010 worden bekendgemaakt. Het persbericht over de resultaten zal gevolgd worden door een pers- en analistenmeeting.