Financieminister Yoshihiko Noda kondigde aan dat G-7, de organisatie van de 7 grootste industrielanden, morgen een meeting houdt met als onderwerp de impact de gebeurtenissen van 11 maart.

Op de valutamarkten is de koers van de euro opnieuw gestegen. Vanmorgen werd voor een euro 1,3926 dollar betaald, ten opzichte van een slotkoers gisterenavond van 1,39 dollar.

Hitoshi Asaoka, senior strategist in Tokio bij Mizuho Trust & Banking Co, is van mening dat de valutamarkten afwachten of de Bank of Japan gaat proberen om de stijging van de koers van de yen af te remmen.

Financieminister Yoshihiko Noda kondigde aan dat G-7, de organisatie van de 7 grootste industrielanden, morgen een meeting houdt met als onderwerp de impact de gebeurtenissen van 11 maart. Op de valutamarkten is de koers van de euro opnieuw gestegen. Vanmorgen werd voor een euro 1,3926 dollar betaald, ten opzichte van een slotkoers gisterenavond van 1,39 dollar. Hitoshi Asaoka, senior strategist in Tokio bij Mizuho Trust & Banking Co, is van mening dat de valutamarkten afwachten of de Bank of Japan gaat proberen om de stijging van de koers van de yen af te remmen.