Opnieuw gingen een aantal valutakoersen onderuit, waarbij de Indonesische rupia een nieuw dieptepunt voor de afgelopen vijf jaar liet optekenen. De Turkse lira verloor op een paar dagen tijd bijna 2% en dat was de grootste daling die deze munt liet optekenen in vier maanden tijd.

De koers van de Turkse lira zakte terug tot een historisch dieptepunt. De Turkse centrale bank zag zich genoodzaakt om tussenbeide te komen op de valutamarkten om de koers van de lira te ondersteunen. Op de beurs van Istanboel werden nog zwaardere klappen opgetekend.

Opnieuw gingen een aantal valutakoersen onderuit, waarbij de Indonesische rupia een nieuw dieptepunt voor de afgelopen vijf jaar liet optekenen. De Turkse lira verloor op een paar dagen tijd bijna 2% en dat was de grootste daling die deze munt liet optekenen in vier maanden tijd. De koers van de Turkse lira zakte terug tot een historisch dieptepunt. De Turkse centrale bank zag zich genoodzaakt om tussenbeide te komen op de valutamarkten om de koers van de lira te ondersteunen. Op de beurs van Istanboel werden nog zwaardere klappen opgetekend.