Het betreft de overname van de BK Group en ECM (Exclusive Company Management).

In maart 2013 nam Value8 een belang van 70 procent in Trust Alliance dat actief is in dezelfde sector.

Toen werd aangegeven dat het streven gericht is op verdere schaalvergroting en het versterken van het internationale netwerk om grotere en internationale klanten nog beter te kunnen bedienen.

Met het combineren van de bestaande activiteiten van Trust Alliance met BK Group en ECM wordt invulling gegeven aan die ambitie.

Beide bedrijven zijn winstgevend en zullen naar verwachting direct bijdragen aan de winst van Value8. De corporate dienstverleningsactiviteiten vallen bij Value8 in het cluster Dedicated Financial Services.

Het betreft de overname van de BK Group en ECM (Exclusive Company Management). In maart 2013 nam Value8 een belang van 70 procent in Trust Alliance dat actief is in dezelfde sector. Toen werd aangegeven dat het streven gericht is op verdere schaalvergroting en het versterken van het internationale netwerk om grotere en internationale klanten nog beter te kunnen bedienen. Met het combineren van de bestaande activiteiten van Trust Alliance met BK Group en ECM wordt invulling gegeven aan die ambitie. Beide bedrijven zijn winstgevend en zullen naar verwachting direct bijdragen aan de winst van Value8. De corporate dienstverleningsactiviteiten vallen bij Value8 in het cluster Dedicated Financial Services.