Value8 is voorts houder van een converteerbare lening van 0,8 miljoen euro. De daaraan verbonden rechten bieden de mogelijkheid om het belang in Source Group uit te breiden tot boven 50 procent.

Source, dat actief is op de gebieden Matchmaking, Contracting en Brokerage, heeft op 15 november jl. ter gelegenheid van de Trading Update bekendgemaakt dat de omzet in de eerste negen maanden met 26 procent is gestegen. Op 23 december 2013 heeft Source meegedeeld een driejarig contract te hebben gesloten met ATOS Benelux.

Value8 is voorts houder van een converteerbare lening van 0,8 miljoen euro. De daaraan verbonden rechten bieden de mogelijkheid om het belang in Source Group uit te breiden tot boven 50 procent. Source, dat actief is op de gebieden Matchmaking, Contracting en Brokerage, heeft op 15 november jl. ter gelegenheid van de Trading Update bekendgemaakt dat de omzet in de eerste negen maanden met 26 procent is gestegen. Op 23 december 2013 heeft Source meegedeeld een driejarig contract te hebben gesloten met ATOS Benelux.