Bij de onderhandelingen wordt met een waakzaam toegekeken door de Britse Financial Stability Board (FSB). De deelnemers aan de onderhandelingen hopen dat er in de loop van de komende weken een overeenkomst wordt bereikt, bijvoorbeeld in de vorm van één of andere handleiding.

Die zou bijvoorbeeld voorgesteld kunnen worden op de meeting van G-20 leiders in Brisbane die in november zal plaatsvinden. Daar krijgen we mogelijk te horen hoe alles zal lopen wanneer er opnieuw een echte crisis uitbreekt. Het framework zou al op tafel liggen, het komt er nu alleen nog op aan om de details in te vullen.

Bij de onderhandelingen wordt met een waakzaam toegekeken door de Britse Financial Stability Board (FSB). De deelnemers aan de onderhandelingen hopen dat er in de loop van de komende weken een overeenkomst wordt bereikt, bijvoorbeeld in de vorm van één of andere handleiding. Die zou bijvoorbeeld voorgesteld kunnen worden op de meeting van G-20 leiders in Brisbane die in november zal plaatsvinden. Daar krijgen we mogelijk te horen hoe alles zal lopen wanneer er opnieuw een echte crisis uitbreekt. Het framework zou al op tafel liggen, het komt er nu alleen nog op aan om de details in te vullen.