De recent gepubliceerde macro-economische indicatoren tonen echter het tegendeel aan. Veel mensen weigeren echter de realiteit onder ogen te zien en zullen opnieuw compleet verrast zijn wanneer de volgende crisis voor de deur staat. Vroeg of laat dreigen we met z'n alleen nieuwe bungeejump te maken.

In de Verenigde Staten is de situatie nog erger dan in Europa, daar heeft de Amerikaanse centrale bank door massaal geld uit de lucht te plukken de bevolking een vals gevoel van welvaart gegeven. Dat vals gevoel van welvaart was gebaseerd op valse beloften. Ons financieel systeem is er nu veel erger aan toe dan voor de crisis van 2008 en dat stemt weinig hoopvol.

De recent gepubliceerde macro-economische indicatoren tonen echter het tegendeel aan. Veel mensen weigeren echter de realiteit onder ogen te zien en zullen opnieuw compleet verrast zijn wanneer de volgende crisis voor de deur staat. Vroeg of laat dreigen we met z'n alleen nieuwe bungeejump te maken. In de Verenigde Staten is de situatie nog erger dan in Europa, daar heeft de Amerikaanse centrale bank door massaal geld uit de lucht te plukken de bevolking een vals gevoel van welvaart gegeven. Dat vals gevoel van welvaart was gebaseerd op valse beloften. Ons financieel systeem is er nu veel erger aan toe dan voor de crisis van 2008 en dat stemt weinig hoopvol.