Maar sinds begin 2009 is het herstel ingezet. De koers zit momenteel tegen de zeer belangrijke weerstand van 61,50 euro.

Een opwaartse uitbraak kan voor een koersversnelling zorgen naar de volgende weerstandszone van 82 euro. Op de daggrafiek zien we volgens Van Herck de opmars van het Valeo-aandeel sinds begin dit jaar.

De koers gaat gestaag hoger en correcties tegen de stijgende trend waren instapmomenten.

De afgelopen weken zien we dat de koers in een horizontaal consolidatiepatroon terechtgekomen is (een zgn. "flag" patroon). De koers lijkt op het punt te staan opwaarts te gaan uitbreken en de stijgende trend van dit jaar te gaan verderzetten.

Door de zijdelingse beweging van de koers is de RSI-indicator van oververkochte naar neutrale niveaus teruggevallen. Van Herck mikt in de komende weken op een verdere stijging en zolang de koers boven de stijgende trendlijn blijft, is er geen reden om uit dit aandeel te stappen.

Maar sinds begin 2009 is het herstel ingezet. De koers zit momenteel tegen de zeer belangrijke weerstand van 61,50 euro. Een opwaartse uitbraak kan voor een koersversnelling zorgen naar de volgende weerstandszone van 82 euro. Op de daggrafiek zien we volgens Van Herck de opmars van het Valeo-aandeel sinds begin dit jaar. De koers gaat gestaag hoger en correcties tegen de stijgende trend waren instapmomenten. De afgelopen weken zien we dat de koers in een horizontaal consolidatiepatroon terechtgekomen is (een zgn. "flag" patroon). De koers lijkt op het punt te staan opwaarts te gaan uitbreken en de stijgende trend van dit jaar te gaan verderzetten. Door de zijdelingse beweging van de koers is de RSI-indicator van oververkochte naar neutrale niveaus teruggevallen. Van Herck mikt in de komende weken op een verdere stijging en zolang de koers boven de stijgende trendlijn blijft, is er geen reden om uit dit aandeel te stappen.