Daarna volgde een herstel (tot 37,25 USD) maar de rotatie van groeiland- naar Westerse aandelen (vanaf de zomer van 2011) zorgde voor een verder afglijden van de koers.

Ondertussen lijkt het uitbodemingsproces ingezet : de RSIindicator begint reeds licht te divergeren in de oververkochte zone, de koers lijkt eerder zijwaarts te gaan (i.p.v. dalend) en er is sterke steun rond 12,30 USD.

Niettemin is Van Herck van oordeel dat de koers nog eens richting 12 USD kan gaan. Een niveau waar hij een eerste positie zouden nemen. De positie kan verder uitgebouwd worden bij een opwaartse uitbraak boven de dalende weerstandslijn van 2011.

Op de daggrafiek zien volgens Geert Van Herck het koersverloop van het afgelopen anderhalf jaar. Ook hier valt het op dat de koersdaling lijkt te vertragen. De momentumindicator zit ook hier op oververkochte niveaus.

Maar ook hier lijkt het erop dat de koers nog een nieuwe bodemkoers wil neerzetten. Wacht dan ook tot voor een eerste aankoop tot de koers onder 12,29 USD gezakt is. Volgens Van Herck is het aandeel nu koopwaardig.

Daarna volgde een herstel (tot 37,25 USD) maar de rotatie van groeiland- naar Westerse aandelen (vanaf de zomer van 2011) zorgde voor een verder afglijden van de koers. Ondertussen lijkt het uitbodemingsproces ingezet : de RSIindicator begint reeds licht te divergeren in de oververkochte zone, de koers lijkt eerder zijwaarts te gaan (i.p.v. dalend) en er is sterke steun rond 12,30 USD. Niettemin is Van Herck van oordeel dat de koers nog eens richting 12 USD kan gaan. Een niveau waar hij een eerste positie zouden nemen. De positie kan verder uitgebouwd worden bij een opwaartse uitbraak boven de dalende weerstandslijn van 2011. Op de daggrafiek zien volgens Geert Van Herck het koersverloop van het afgelopen anderhalf jaar. Ook hier valt het op dat de koersdaling lijkt te vertragen. De momentumindicator zit ook hier op oververkochte niveaus. Maar ook hier lijkt het erop dat de koers nog een nieuwe bodemkoers wil neerzetten. Wacht dan ook tot voor een eerste aankoop tot de koers onder 12,29 USD gezakt is. Volgens Van Herck is het aandeel nu koopwaardig.