Om een stemming over de begroting te vermijden, zijn 14 democratische senatoren de staat ontvlucht. Gouverneur Scott Walker wil namelijk fors gaan snoeien in de personeelskosten.

Daardoor wil hij de macht van de vakbonden inperken. De meeste Amerikanen zijn er weliswaar van overtuigd dat er moet bezuinigd worden, maar een te harde aanpak van de vakbonden schrikt toch af.

Vakbonden zijn belangrijk voor de handhaving van de Amerikaanse middenklasse, zo stelt Elizabeth Warren. De speciale adviseur van het Consumer Financial Protection Bureau is van mening dat het verdwijnen van de middenklasse een ramp voor de Verenigde Staten zou betekenen.

Om een stemming over de begroting te vermijden, zijn 14 democratische senatoren de staat ontvlucht. Gouverneur Scott Walker wil namelijk fors gaan snoeien in de personeelskosten. Daardoor wil hij de macht van de vakbonden inperken. De meeste Amerikanen zijn er weliswaar van overtuigd dat er moet bezuinigd worden, maar een te harde aanpak van de vakbonden schrikt toch af. Vakbonden zijn belangrijk voor de handhaving van de Amerikaanse middenklasse, zo stelt Elizabeth Warren. De speciale adviseur van het Consumer Financial Protection Bureau is van mening dat het verdwijnen van de middenklasse een ramp voor de Verenigde Staten zou betekenen.