Vaders en moeders kopen dus opnieuw aandelen op Wall Street, maar toch blijft voorzichtigheid geboden. Een indicator als de Value Line Median Appreciation Potential, een uitgave van Value Line Investment Survey, waarschuwt echter voor overdreven optimisme.

Telkens wanneer in de afgelopen jaren de kleine beleggers de weg naar de beurs hadden herontdekt, liep het grondig fout. Sinds 1970 is het nog 10x gebeurd dat de come-back van de kleine beleggers een positief signaal was voor de evolutie van de beurskoersen in de weken nadien.

Vaders en moeders kopen dus opnieuw aandelen op Wall Street, maar toch blijft voorzichtigheid geboden. Een indicator als de Value Line Median Appreciation Potential, een uitgave van Value Line Investment Survey, waarschuwt echter voor overdreven optimisme. Telkens wanneer in de afgelopen jaren de kleine beleggers de weg naar de beurs hadden herontdekt, liep het grondig fout. Sinds 1970 is het nog 10x gebeurd dat de come-back van de kleine beleggers een positief signaal was voor de evolutie van de beurskoersen in de weken nadien.