Rand Paul verwijt samen met zijn vader dat de FED gevangen is geraakt in een Catch 22 situatie waar ze nog onmogelijk een uitweg zal kunnen vinden. Een normalisering van de monetaire politiek is niet meer nodig, de FED zal tot in het oneindige geld moeten blijven bijdrukken.

Vader en zoon Paul voeren ook oppositie tegen de benoeming van Janet Yellen tot opvolger van Ben Bernanke aan het hoofd van de FED. Van Yellen wordt gevreesd dat onder haar bewind de situatie alleen nog maar zal verergeren, met als gevolg dat de Verenigde Staten op een regelrechte ramp afstevenen. Vader en zoon hebben de Campaign for Liberty opgestart, die de benoeming van Yellen ongedaan wil maken.

Rand Paul verwijt samen met zijn vader dat de FED gevangen is geraakt in een Catch 22 situatie waar ze nog onmogelijk een uitweg zal kunnen vinden. Een normalisering van de monetaire politiek is niet meer nodig, de FED zal tot in het oneindige geld moeten blijven bijdrukken. Vader en zoon Paul voeren ook oppositie tegen de benoeming van Janet Yellen tot opvolger van Ben Bernanke aan het hoofd van de FED. Van Yellen wordt gevreesd dat onder haar bewind de situatie alleen nog maar zal verergeren, met als gevolg dat de Verenigde Staten op een regelrechte ramp afstevenen. Vader en zoon hebben de Campaign for Liberty opgestart, die de benoeming van Yellen ongedaan wil maken.