Vincent Juvyns (ING IM): "De bedrijven zijn zeker nog niet happig om aan te werven, zeker niet in vast dienstverband. Toch was er in feite sprake van een goed evenwicht, de geringe jobcreatie werd gecompenseerd door een veel forser dan verwachte afname van de werkloosheidsgraad."

Juvyns had voor 2011 een target wat betreft de werkloosheidsgraad van 9%: "Het is zonder meer positief dat die doelstelling nu al werd bereikt. Ik ben daarom geneigd om de cijfers positief te interpreteren. Of het winterweer de cijfers heeft beïnvloed? Daarover kan worden gediscussieerd, maar zekerheid daaromtrent is moeilijk te krijgen."

Vincent Juvyns (ING IM): "De bedrijven zijn zeker nog niet happig om aan te werven, zeker niet in vast dienstverband. Toch was er in feite sprake van een goed evenwicht, de geringe jobcreatie werd gecompenseerd door een veel forser dan verwachte afname van de werkloosheidsgraad." Juvyns had voor 2011 een target wat betreft de werkloosheidsgraad van 9%: "Het is zonder meer positief dat die doelstelling nu al werd bereikt. Ik ben daarom geneigd om de cijfers positief te interpreteren. Of het winterweer de cijfers heeft beïnvloed? Daarover kan worden gediscussieerd, maar zekerheid daaromtrent is moeilijk te krijgen."