Maximilian Zimmerer, CEO van Allianz, verklaarde in een interview met Bloomberg dat er eigenlijk in de eurozone niets is opgelost. Het erge van de zaak is dat iedereen dat wel degelijk beseft, maar dat er uiteindelijk niets verandert. Iedereen doet alsof de crisis al achter de rug is.

Maar dat is dus helemaal niet het geval. Er is uiteindelijk maar één land dat minder schulden heeft uitstaan dan op het hoogtepunt van de crisis. Volgens Zimmer moeten de schulden hoe dan ook naar omlaag, zoniet dreigen we met een levensgroot probleem opgezadeld te worden.

Maximilian Zimmerer, CEO van Allianz, verklaarde in een interview met Bloomberg dat er eigenlijk in de eurozone niets is opgelost. Het erge van de zaak is dat iedereen dat wel degelijk beseft, maar dat er uiteindelijk niets verandert. Iedereen doet alsof de crisis al achter de rug is. Maar dat is dus helemaal niet het geval. Er is uiteindelijk maar één land dat minder schulden heeft uitstaan dan op het hoogtepunt van de crisis. Volgens Zimmer moeten de schulden hoe dan ook naar omlaag, zoniet dreigen we met een levensgroot probleem opgezadeld te worden.