In de daaropvolgende kwartalen werd er een bodem gevormd rond de 5 euro. In de zomer van 2013 volgde de koersuitbraak geruggesteund door een opstoot van optimisme voor de Europese economie.

De koers kende eind 2013 een korte neerwaartse correctie maar momenteel bereikt de koers opnieuw de belangrijke weerstand op 10,40 euro. Een opwaartse uitbraak kan de koers naar de volgende weerstandszone op 11,50 - 12,20 euro.

Er dient volgens Van Herck wel te worden vermeld dat de RSI-indicator op een hoog niveau staat : dit sluit een nieuwe koerstop niet uit maar het wijst er wel op dat de bodem van 16 december 2013 (8,50 euro) zeker niet neerwaarts doorbroken mag worden. Dit niveau zal dienstdoen als stop-loss. Van Herck is koper van het aandeel.

Op de daggrafiek wordt het duale koersverloop van 2013 geïllustreerd : de daling in de eerste jaarhelft (vermijden van

cyclische aandelen) en het snelle herstel in de tweede jaarhelft (rotatie van defensieve naar cyclische aandelen).

In de daaropvolgende kwartalen werd er een bodem gevormd rond de 5 euro. In de zomer van 2013 volgde de koersuitbraak geruggesteund door een opstoot van optimisme voor de Europese economie. De koers kende eind 2013 een korte neerwaartse correctie maar momenteel bereikt de koers opnieuw de belangrijke weerstand op 10,40 euro. Een opwaartse uitbraak kan de koers naar de volgende weerstandszone op 11,50 - 12,20 euro. Er dient volgens Van Herck wel te worden vermeld dat de RSI-indicator op een hoog niveau staat : dit sluit een nieuwe koerstop niet uit maar het wijst er wel op dat de bodem van 16 december 2013 (8,50 euro) zeker niet neerwaarts doorbroken mag worden. Dit niveau zal dienstdoen als stop-loss. Van Herck is koper van het aandeel. Op de daggrafiek wordt het duale koersverloop van 2013 geïllustreerd : de daling in de eerste jaarhelft (vermijden van cyclische aandelen) en het snelle herstel in de tweede jaarhelft (rotatie van defensieve naar cyclische aandelen).