USG People heeft eerder dit jaar zijn algemene- en specialistische uitzendactiviteiten buiten de Benelux, Frankrijk en Duitsland, verkocht aan Randstad.

Daarbij heeft USG People wel aangegeven de Europese activiteiten die zich richten op hoogopgeleide kenniswerkers te willen behouden.

ABN Amro denkt dat het goed is dat USG bij het uitrollen van de Professionals-activiteiten al z'n merken gaat hernoemen, maar tekent hierbij wel aan dat het uitzenden van professionals op dit moment slechts goed is voor minder dan 10% van de totale omzet.

De koers/winstverhouding van het aandeel ligt op 12,8 keer de verwachte winst voor 2013 en 9 keer de verwachte winst voor 2014. Voor Randstad zijn deze k/w's respectievelijk 113,4 en 11,4. Het neutraal advies blijft gehandhaafd.

USG People heeft eerder dit jaar zijn algemene- en specialistische uitzendactiviteiten buiten de Benelux, Frankrijk en Duitsland, verkocht aan Randstad. Daarbij heeft USG People wel aangegeven de Europese activiteiten die zich richten op hoogopgeleide kenniswerkers te willen behouden. ABN Amro denkt dat het goed is dat USG bij het uitrollen van de Professionals-activiteiten al z'n merken gaat hernoemen, maar tekent hierbij wel aan dat het uitzenden van professionals op dit moment slechts goed is voor minder dan 10% van de totale omzet. De koers/winstverhouding van het aandeel ligt op 12,8 keer de verwachte winst voor 2013 en 9 keer de verwachte winst voor 2014. Voor Randstad zijn deze k/w's respectievelijk 113,4 en 11,4. Het neutraal advies blijft gehandhaafd.