• De omzet groeide naar € 833 miljoen en was 7% hoger dan vorig jaar in het derde kwartaal

• De brutomarge van 21,5% bleef, rekening houdend met seizoeneffecten, vrijwel stabiel ten opzichte van de voorgaande kwartalen (3e kwartaal 2009: 21,9%)

• De operationele kosten bedroegen € 140 miljoen en waren gelijk aan de kosten in het derde kwartaal van 2009

• De EBITA steeg naar € 33 miljoen tegen een onderliggende EBITA van € 24 miljoen over het derde kwartaal van 2009 (onderliggende EBITA 2e kwartaal 2010: € 19 miljoen)

• De nettowinst steeg naar € 22 miljoen of € 0,29 per aandeel (3e kwartaal 2009: € 3 miljoen of € 0,04 per aandeel)

"Onze activiteiten groeien weer in alle landen", zei Rob Zandbergen, CEO van USG People. "Bij enkele van onze werkmaatschappijen ligt de omzet zelfs weer boven het niveau van voor de crisis. Zeer goed nieuws is dat we in Nederland in september door de nullijn zijn gegaan en dat we weer groei zien in de voor ons grootste en meest winstgevende markt. De samenvoegingsoperaties in Nederland en Duitsland zijn inmiddels afgerond en we kijken nu vooruit met een sterkere positionering. In Duitsland, dat eerder herstelt in de cyclus, plukten we daar in het derde kwartaal al de eerste vruchten van met een uitzonderlijke stijging van de omzet en de winst. Nederland zal, nu er weer groei is, ook gaan profiteren van een effectievere organisatie. We zien geen signalen van afzwakking van de vraag en hebben er vertrouwen in dat de groei in de komende kwartalen zal aanhouden in alle landen."

• De omzet groeide naar € 833 miljoen en was 7% hoger dan vorig jaar in het derde kwartaal • De brutomarge van 21,5% bleef, rekening houdend met seizoeneffecten, vrijwel stabiel ten opzichte van de voorgaande kwartalen (3e kwartaal 2009: 21,9%) • De operationele kosten bedroegen € 140 miljoen en waren gelijk aan de kosten in het derde kwartaal van 2009 • De EBITA steeg naar € 33 miljoen tegen een onderliggende EBITA van € 24 miljoen over het derde kwartaal van 2009 (onderliggende EBITA 2e kwartaal 2010: € 19 miljoen) • De nettowinst steeg naar € 22 miljoen of € 0,29 per aandeel (3e kwartaal 2009: € 3 miljoen of € 0,04 per aandeel) "Onze activiteiten groeien weer in alle landen", zei Rob Zandbergen, CEO van USG People. "Bij enkele van onze werkmaatschappijen ligt de omzet zelfs weer boven het niveau van voor de crisis. Zeer goed nieuws is dat we in Nederland in september door de nullijn zijn gegaan en dat we weer groei zien in de voor ons grootste en meest winstgevende markt. De samenvoegingsoperaties in Nederland en Duitsland zijn inmiddels afgerond en we kijken nu vooruit met een sterkere positionering. In Duitsland, dat eerder herstelt in de cyclus, plukten we daar in het derde kwartaal al de eerste vruchten van met een uitzonderlijke stijging van de omzet en de winst. Nederland zal, nu er weer groei is, ook gaan profiteren van een effectievere organisatie. We zien geen signalen van afzwakking van de vraag en hebben er vertrouwen in dat de groei in de komende kwartalen zal aanhouden in alle landen."