De US Dollar Index bevindt zich nu in de buurt van een dieptepunt voor de afgelopen acht maanden en dit ondanks de dreigende taal die Washington aan China richt wat betreft de koers van de yuan.

Op de chart van de US Dollar Index is een parabolische trend zichtbaar, die begon in juni 2010 en die is overgegaan in een downtrend line. Een poging om weer tot boven deze lijn uit te stijgen, mislukte. Daryl Guppy trader en autheur van Trend Trading heeft er geen goed oog in.

De bovenzijde van de tradingband bevindt zich nu rond 0,815 dolar en de US Dollar Index raakt niet meer weg boven dit niveau. De onderkant van de tradingband voor de US Dollar Index ligt op 0,80 dollar, daaronder kan de index wegzakken richting 0,77 dollar.

De US Dollar Index bevindt zich nu in de buurt van een dieptepunt voor de afgelopen acht maanden en dit ondanks de dreigende taal die Washington aan China richt wat betreft de koers van de yuan. Op de chart van de US Dollar Index is een parabolische trend zichtbaar, die begon in juni 2010 en die is overgegaan in een downtrend line. Een poging om weer tot boven deze lijn uit te stijgen, mislukte. Daryl Guppy trader en autheur van Trend Trading heeft er geen goed oog in. De bovenzijde van de tradingband bevindt zich nu rond 0,815 dolar en de US Dollar Index raakt niet meer weg boven dit niveau. De onderkant van de tradingband voor de US Dollar Index ligt op 0,80 dollar, daaronder kan de index wegzakken richting 0,77 dollar.