De Financiële Telegraaf schreef dat beleggers op hun hoede zijn, want "Het kan alle kanten opgaan"..

Een beperkte terugval naar 245 zou de AEX naar de onderkant van het korte termijn stijgende trendkanaal brengen en dan mag weer een stijging worden verwacht, want...'a trend in motion is likely to continue' luidt het spreekwoord.

De kans op een stijgende trend wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers ondersteund door een positieve DMI die aan kracht wint.

Ook de MACD bevindt zich nog steeds in de koopstand. Alleen de RSI is op 6 mei jl. 'overbought' geraakt, waardoor een neerwaartse reactie is te verwachten.

Problematisch was de overgekochte situatie niet, want de RSI heeft vooral een voorspellende functie indien er sprake is van een divergentie. Daar is volgens Theodoor Gilissen Bankiers geen sprake van.

Het korte termijn gemiddelde van 20 handelsdagen beweegt sinds kort boven het 120-daags gemiddelde, terwijl de koers boven het korte termijn gemiddelde noteert.

Deze constatering en de geleide technische indicatoren leiden tot de conclusie dat er sprake is van een stijgende trend, die slechts even op adem moet komen. "Kopen op zwakte" (rond 245) luidt het advies van Theodoor Gilissen Bankiers.

De Financiële Telegraaf schreef dat beleggers op hun hoede zijn, want "Het kan alle kanten opgaan"..Een beperkte terugval naar 245 zou de AEX naar de onderkant van het korte termijn stijgende trendkanaal brengen en dan mag weer een stijging worden verwacht, want...'a trend in motion is likely to continue' luidt het spreekwoord.De kans op een stijgende trend wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers ondersteund door een positieve DMI die aan kracht wint. Ook de MACD bevindt zich nog steeds in de koopstand. Alleen de RSI is op 6 mei jl. 'overbought' geraakt, waardoor een neerwaartse reactie is te verwachten. Problematisch was de overgekochte situatie niet, want de RSI heeft vooral een voorspellende functie indien er sprake is van een divergentie. Daar is volgens Theodoor Gilissen Bankiers geen sprake van. Het korte termijn gemiddelde van 20 handelsdagen beweegt sinds kort boven het 120-daags gemiddelde, terwijl de koers boven het korte termijn gemiddelde noteert.Deze constatering en de geleide technische indicatoren leiden tot de conclusie dat er sprake is van een stijgende trend, die slechts even op adem moet komen. "Kopen op zwakte" (rond 245) luidt het advies van Theodoor Gilissen Bankiers.