Op de beurzen heerst nu al enkele dagen een afwachtende sfeer, waarbij iedereen de komende gebeurtenissen afwacht. De aandacht voor de beleggers gaat nu op de eerste plaats uit naar de debatten die rond het schuldenplafond zullen worden gevoerd.

Op de Brusselse beurs waren er twee grote verliezers. Op de eerste plaats werd ThromboGenics opnieuw afgestraft voor een negatief advies dat gisteren door een Nederlandse zakenbank werd gegeven. Daarnaast werd Colruyt op zijn plaats gezet voor een flauwe guidance.

Op de beurzen heerst nu al enkele dagen een afwachtende sfeer, waarbij iedereen de komende gebeurtenissen afwacht. De aandacht voor de beleggers gaat nu op de eerste plaats uit naar de debatten die rond het schuldenplafond zullen worden gevoerd. Op de Brusselse beurs waren er twee grote verliezers. Op de eerste plaats werd ThromboGenics opnieuw afgestraft voor een negatief advies dat gisteren door een Nederlandse zakenbank werd gegeven. Daarnaast werd Colruyt op zijn plaats gezet voor een flauwe guidance.