Het gevaar bestaat evenwel dat tegen de tijd dat het resultaat van deze divisie herstelt dit van Precious Metals Services onder druk komt te staan door de lagere edelmetaalprijzen en de winstgroei op groepsniveau hierdoor gefnuikt wordt.

Ten tweede is er de speculatie op een bod vanwege Solvay indien het inderdaad tot een verkoop van de farmadivisie komt. Een dergelijk bod lijkt de analisten van SG Private Banking niet onzinnig, al zijn er voor beide partijen ook heel wat tegenargumenten aan te halen.

Het gevaar bestaat evenwel dat tegen de tijd dat het resultaat van deze divisie herstelt dit van Precious Metals Services onder druk komt te staan door de lagere edelmetaalprijzen en de winstgroei op groepsniveau hierdoor gefnuikt wordt. Ten tweede is er de speculatie op een bod vanwege Solvay indien het inderdaad tot een verkoop van de farmadivisie komt. Een dergelijk bod lijkt de analisten van SG Private Banking niet onzinnig, al zijn er voor beide partijen ook heel wat tegenargumenten aan te halen.