Bertrand Kuentzler (ING): "Wanneer het plan doorgaat, kunnen de MTR-tarieven voor Mobistar met 46 % verlaagd worden vanaf 1 juli. Die daling is veel groter dan wijzelf en de markt hadden verwacht. Dat verklaart uiteraard waarom de koers van het aandeel zo sterk is gedaald."

Kuentzler heeft een neutraal advies voor het aandeel Mobistar, maar verlaagt het koersdoel van 47 naar 42 euro: "Druk op de winst per aandeel kan ook het dividend van Mobistar treffen. We hebben alvast onze winstprognoses voor de mobiele operator naar beneden aangepast. Het huidige dividendrendement en de redelijke waardering leggen ons inziens een redelijke bodem onder de koers van het aandeel."

Bertrand Kuentzler (ING): "Wanneer het plan doorgaat, kunnen de MTR-tarieven voor Mobistar met 46 % verlaagd worden vanaf 1 juli. Die daling is veel groter dan wijzelf en de markt hadden verwacht. Dat verklaart uiteraard waarom de koers van het aandeel zo sterk is gedaald." Kuentzler heeft een neutraal advies voor het aandeel Mobistar, maar verlaagt het koersdoel van 47 naar 42 euro: "Druk op de winst per aandeel kan ook het dividend van Mobistar treffen. We hebben alvast onze winstprognoses voor de mobiele operator naar beneden aangepast. Het huidige dividendrendement en de redelijke waardering leggen ons inziens een redelijke bodem onder de koers van het aandeel."