KBC Securities heeft het advies voor Ackermans & van Haaren opgetrokken van houden naar bijkomen, het koersdoel werd eveneens verhoogd van 92 naar 100 euro.

Naast het ontbreken van directe stimulansen voor een verdere opwaartse beweging is er volgens professor Stefan Duchateau geen directe aanleiding tot een zware terugval in aandelen- of obligatiemarkten.

Tenzij natuurlijk het aandoenlijk zwakke vertoon van de Chinese economie die zich in de voorbije jaren in een moeilijke spreidstand heeft gemanoeuvreerd tussen een industrie die dringend rentedalingen nodig heeft en een vastgoedsector die onder die omstandigheid zo goed als zeker zeepbelallures dreigt aan te nemen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

KBC Securities heeft het advies voor Ackermans & van Haaren opgetrokken van houden naar bijkomen, het koersdoel werd eveneens verhoogd van 92 naar 100 euro. Naast het ontbreken van directe stimulansen voor een verdere opwaartse beweging is er volgens professor Stefan Duchateau geen directe aanleiding tot een zware terugval in aandelen- of obligatiemarkten. Tenzij natuurlijk het aandoenlijk zwakke vertoon van de Chinese economie die zich in de voorbije jaren in een moeilijke spreidstand heeft gemanoeuvreerd tussen een industrie die dringend rentedalingen nodig heeft en een vastgoedsector die onder die omstandigheid zo goed als zeker zeepbelallures dreigt aan te nemen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.