Mitiska beschikt over 100 miljoen Euro netto cash die op conservatieve wijze en bij geselecteerde financiële instellingen belegd wordt. KBC Securities blijft koper van Arseus.

Teneinde de sterke groei van Arseus te ondersteunen, heeft het directiecomité van Arseus besloten om het managementteam te versterken. KBC Securities blijft Mitiska accumuleren.

KBC Securities wijst in verband met Bois Sauvage op de winstdaling met 35% bij Bank Degroof. Het negatieve nieuws zit nu in de koers verrekend, zodat het advies wordt verhoogd van 'houden' naar 'accumulate'.

Solvay heeft toestemming gekregen om TriLipix in de VS te verkopen. Dat is volgens KBC Securities goed nieuws voor Solvay. Zowel Solvay als Solvac krijgen een rating 'accumulate'.

Mitiska beschikt over 100 miljoen Euro netto cash die op conservatieve wijze en bij geselecteerde financiële instellingen belegd wordt. KBC Securities blijft koper van Arseus. Teneinde de sterke groei van Arseus te ondersteunen, heeft het directiecomité van Arseus besloten om het managementteam te versterken. KBC Securities blijft Mitiska accumuleren. KBC Securities wijst in verband met Bois Sauvage op de winstdaling met 35% bij Bank Degroof. Het negatieve nieuws zit nu in de koers verrekend, zodat het advies wordt verhoogd van 'houden' naar 'accumulate'. Solvay heeft toestemming gekregen om TriLipix in de VS te verkopen. Dat is volgens KBC Securities goed nieuws voor Solvay. Zowel Solvay als Solvac krijgen een rating 'accumulate'.