De ranglijst wordt sinds 2005 jaarlijks gepubliceerd door Corporate Knights, een onafhankelijk onderzoeksbedrijf uit Toronto (Canada) met specialisatie in media en investeringen.

Voor het vijfde jaar op rij wordt Umicore opgenomen in de index en het bedrijf maakt voor de vierde keer deel uit van de top 10. Vorig jaar bereikte Umicore de absolute top, toen het werd uitgeroepen tot duurzaamste bedrijf ter wereld.

Marc Grynberg, CEO van Umicore, verklaart: "Umicore startte haar evolutie naar een duurzame onderneming meer dan 15 jaar geleden en wordt vandaag als een koploper beschouwd in dit domein. Ik ben erg blij met deze erkenning van onze inspanningen en het verheugt me dat onze aanpak steeds meer bedrijven in de hele wereld inspireert."

De ranglijst wordt sinds 2005 jaarlijks gepubliceerd door Corporate Knights, een onafhankelijk onderzoeksbedrijf uit Toronto (Canada) met specialisatie in media en investeringen. Voor het vijfde jaar op rij wordt Umicore opgenomen in de index en het bedrijf maakt voor de vierde keer deel uit van de top 10. Vorig jaar bereikte Umicore de absolute top, toen het werd uitgeroepen tot duurzaamste bedrijf ter wereld. Marc Grynberg, CEO van Umicore, verklaart: "Umicore startte haar evolutie naar een duurzame onderneming meer dan 15 jaar geleden en wordt vandaag als een koploper beschouwd in dit domein. Ik ben erg blij met deze erkenning van onze inspanningen en het verheugt me dat onze aanpak steeds meer bedrijven in de hele wereld inspireert."